The prefabrik Diaries

Wiki Article

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Prefabrik evler imarlı ve imarsız arsalara yapılabilir. Ancak imarı olmayan arsaya prefabrik ev yapmak için; arsanın yola cephesinin olmasına dikkat etmek gerekir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Prefabrik evlerin cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çOkay fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Betonarme bina üzerine prefabrik ev inşa edilebilir ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. İlk olarak; donatı iyi durumda olmalı ve yapı prefabrik evin ağırlığını kaldırabilecek sağlamlıkta olmalıdır.

Firma tarafından sizing mevcut ev ile alakalı olarak üretim prefabrik ev modelleri şeması ve çizim sunulmaktadır. Tam burada devreye devlet tarafından verilecek ruhsat için gerekli olan çizimler girmektedir. Gittiğiniz mimarlık ofisinde satın alacağınız villa tipi prefabrik ev

Uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanıp üretilen bu konutlar aynı zamanda kolay kurulum ve montaj avantajlarına sahip. Dolayısıyla bulunduğu lokasyonun dışında da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı fashionable prefabrik tesislerde tam malzeme kullanımıyla üretilen Karmod prefabrik yapılar zamandan, işçilik giderlerinden ve enerji harcamalarından tasarrufla kazandırıyor.

Evimde bir challenge olursa hangi konularda bana gardenımcı olacaksınız? Müşteri destek ekibiniz var mı?

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve eighty one iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri prefabrik burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere prefabrik ev sahip tek prefabrik ev modelleri katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda bina sağa sola hafif esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Report this wiki page